Η παραγγελία σας θα αποστέλλεται με ACS Courier στη διεύθυνση που θα ορίσετε κατά την υποβολή της παραγγελίας. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες.

Επειδή τα κοσμήματά μας είναι χειροποίητα, αν για κάποιο προϊόν χρειαστούμε περισσότερο χρόνο, ή κάποιο από τα υλικά μας βρίσκεται σε έλλειψη αυτή τη χρονική στιγμή, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας έτσι ώστε να ενημερωθείτε για την πορεία της παραγγελίας.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε.

Τα μεταφορικά έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για αποστολές άνω των 40,00€ εντός Ελλάδας.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται σε όλες τις περιπτώσεις, εφόσον επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής.

Όταν η παραγγελίας σας παραδοθεί στην ACS Courier, θα λάβετε ένα e mail με τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας. Εισάγοντας τον κωδικό αυτό στο site της ACS Courier (https://www.acscourier.net) στο πεδίο “αναζήτηση αποστολής” ενημερώνεστε συνεχώς για το που βρίσκεται η παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών ή απεργιών ή αργιών και εθνικών εορτών που μπορεί να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας, η παραπάνω χρονική προθεσμία θα παρατείνεται.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή έως τις 5 μ.μ. επεξεργάζονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται την Δευτέρα.

Τα προϊόντα που θα παραλάβετε θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά της παραγγελίας.

*Σε περίπτωση που εργάζεστε και δεν υπάρχει κάποιος στο σπίτι να παραλάβει την παραγγελία σας, σας προτείνουμε να δηλώσετε ως διεύθυνση αποστολής αυτή της εργασίας σας.